Lima Bursa’dan ayrıldı

Cezası nedeniyle son maçta oynamayacak olan tecrübeli futbolcu Bursa’ya veda etti. Ertuğrul ve Chedjou ise çalışmalarına devam ediyor. 

Lima Bursa’dan ayrıldı

Sezonun son maçında pazar günü Malatyaspor’la karşılaşacak olan Bursaspor’da Allano Lima takımdan ayrıldı. Göztepe maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen tecrübeli futbolcunun izin istediği ve Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın da bunu kabul ettiği belirtildi.

Dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Lima ‘Bu formayı giymek büyük mutluluktu. Tüm sevgi için teşekkür ederim. Bursaspor her zaman kalbimde olacak. Ben daha çok deli bir timsahım’ dedi. 

ONLAR ÇALIŞIYOR

Bilindiği gibi Lima Bursaspor’da kiralık olarak forma giyiyordu. Bu arada yine cezaları nedeniyle Malatyaspor karşısında görev almayacak olan Ertuğrul Ersoy ve Chedjou’nun ise antrenmanlara devam ettiği belirtildi. Her iki oyuncunun da bu süreçte izin talep etmediği ifade edildi. Chedjou’da tıpkı Lima gibi Bursaspor’da kiralık olarak forma giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X