Limon suyunu vücudunuza sürerseniz..

Çatlaklar için gerçekten etkili olan bu yöntemleri deneyin ve pahalı kremlere para vermekten kurtulun.

Limon suyunu vücudunuza sürerseniz..

Çatlaklar genellikle hamilelikte meydana gelir ancak hızlı kilo alıp verme ve büyüme evresinde de oluşabilirler. Maalesef ki bu izlerin yok olma ihtimali yoktur. Ancak görünümlerini azaltarak renklerinin solmasını sağlayan doğal yöntemler vardır. Çatlaklar için gerçekten etkili olan bu yöntemleri deneyin ve pahalı kremlere para vermekten kurtulun.

15215441730.93994900.jpg
 

Bolca su için

Yeterince su içerseniz, cildiniz yumuşak ve daha elastik kalır. Su, cildinizi nemlendirir, kuru ciltte ise çatlaklar yaralar ve kırışıklıklar daha fazla görünür olur.

Limon suyu uygulayın

Limonlarda bulunan C vitamini, cildinizi daha elastik hale getirerek kolajen gelişimini artırır . Limon suyu doğal bir asidiktir ve bu nedenle ölü hücreleri yok eder. Çatlakların rengini açarak solma süresini hızlandırır. Limon suyunu çatlakların olduğu bölgeye sürün, yaklaşık 10 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile yıkayın.

Aloe vera kullanın

Aloe vera doğal bir cilt şifacısıdı. Hasar görmüş cilt hücrelerini onarır ve cildinizi daha yumuşak ve elastik hale getiren kolajen açısından da zengindir. Eğer alerjiniz yoksa, çatlak bölgeyi aloe vera ile iyice ovalayın. 10-15 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile durulayın.

Hint yağı

Hint yağı, çatlakları iyileştirmeye yardımcı olan risinoleik asit açısından zengindir . Yağ asitleri açısından çok zengindir ve mükemmel bir nemlendiricidir.Hint yağı ile etkilenen bölgeye masaj yapın. Daha sonra bir streç film kullanarak 20-30 dakika boyunca bekleyin. Bu tekniği bir hafta boyunca günlük olarak uygulamaya çalışın Sonuçları göreceksiniz.

15215441580.94266900-001.jpg
 

Yumurta akını deneyin

Yumurta akı, cildin yenilenmesine yardımcı olan protein içerir . Yumurta aklarında da bulunan kollajen, cildinizin daha esnek olmasını sağlar. Kuruyana kadar alanı açık bırakın. Ilık su ile yıkayınız. Cildinize biraz nemlendirici uygulayın. Maksimum bir sonuç almak için yumurta aklarını günde 2-3 kez cildinize sürmek daha iyidir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X