Limon+karbonat= Sağlıklı hayat

Karbonat limon, tüm yetişkinlerin kullanabileceği faydalı karışımlar arasında yer alıyor.

Limon+karbonat= Sağlıklı hayat

Etkileri genellikle uzun süreli ve düzenli kullanım sonrası ortaya çıkan bu mucizevi karışımın sindirimden kansere birden çok olumlu etkisi bulunuyor.

Uzmanlar limon karbonat karışımının cilde de doğrudan uygulanabileceğini ama asıl etkisinin içilmesi halinde görüleceğini söylüyor ve bilinen en önemli faydasının vücudun ph dengesini sağlamak olduğunu belirtiyor

Vücudunda asit dengesi problemleri bulunan ve bundan ötürü midelerinde yara olan kişilerde karbonat limon, bu gibi problemlerin ilerlemesini durdurarak sürekli kullanımı halinde tamamen ortadan kalkmasına yardımcı oluyor.

Vücuttaki ph seviyesinin bozulması, başta sindirim sistemi olmak üzere birçok sağlık sorununa neden olabiliyor. İşte özellikle sindirim sistemi bozukluklarında karbonat limon karışımı kesin sonuç sağlıyor.

Ph seviyesinin sürekli olarak dengede tutulması kanserli hücrelerle savaşta da çok önemli bir silah.

Yani limon karbonat karışımının düzenli kullanımı vücudun ph dengesini ideal düzeye getirirken bu durum kanserin oluşumunu da önleyen önemli bir etken oluyor.

Alüminyumlu karbonatlara dikkat

Karbonat diğer adı ile bikarbonat limon ile birlikte tüketilmek amacı ile kullanılacak ise dikkat edilmesi gereken en önemli şey alüminyum içermeyen karbonatların seçilmesi. Çünkü alüminyum içeren karbonat insan vücuduna zarar da verebiliyor. Uzmanların altını çizdiği önemli bir nokta da su tüketimi. Limon karbonat karışımı kullanılırken bol miktarda su tüketimi karışımın faydasını arttırıyor.

Bunun için iki çorba kaşığı limon suyuna yarım tatlı kaşığı kadar karbonat ilave edildikten sonra karışımın bir büyük bardak su ile tüketilmesi öneriliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X