Listede Yekta da var

Bursaspor’un transfer listesindeki isimler gün yüzünü çıkmaya devam ediyor

Listede Yekta da var

Yeşil beyazlı yönetim, 15 gün önce tecrübeli orta saha oyuncusuyla irtibat kurdu. Antalyaspor’la sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki futbolcu, Bursaspor’a gelmeye oldukça istekli. 

Bursaspor’da tüm camia Başkan Mesut Mestan’dan gelecek haberi bekliyor. Transfer tahtasını açtırmak için kamuya olan borçları halletmeye çalışan Mestan’ın Ankara’dan olumlu haberler aldığı belirtiliyor. Transfer için de çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlıların listesindeki isimler de gün yüzünü çıkmaya devam ediyor. Tecrübeli bir takım oluşturmak isteyen Bursaspor yönetiminin  orta sahaya düşündüğü futbolculardan biri de Yekta Kurtuluş. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ DENEYİMİ VAR

Antalyaspor’la sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki futbolcuyla yaklaşık 15 gün önce irtibat kurulduğu öğrenildi. Kariyerinde Sivasspor, Galatasaray, Kasımpaşa ve Antalyaspor formaları giyen deneyimli orta saha oyuncusu, 2 kez de A Milli Takımın formasını terletti. Süper Lig kariyerinde 213 maça çıkan ve 11 gol atıp, 13 asist yapan  Yekta Kurtuluş’un Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi deneyimi de bulunuyor. Yekta, geçen sezon ise Antalyaspor formasıyla 21 maçta görev yaptı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X