Lolita lakaplı mankenin son hali herkesi şoke etti

Çekici bakışlarıyla 90’lı yıllara damga vuran manken Selin Toktay mesleğini bırakıp evinin kadını oldu. 3 çocuk annesi Toktay’ın son halini gören “Yolda görsek tanımayız” dedi.

Lolita lakaplı mankenin son hali herkesi şoke etti

90’lı yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen Selin Toktay evlendikten sonra mesleği bıraktı. 3 çocuk annesi olan Toktay, geçtiğimiz günlerde bir AVM”de görüntülendi.

lolita-lakapli-eski-manken-selin-toktay-in-son-10480434_5482_m.jpg

LAKABI LOLİTA LAKABIYLA BİLİNİYORDU

1979 İzmir doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı’nda bale eğitimi aldı. Akademi İstanbul’da Gösteri Sanatları bölümünde okudu. On dört yaşından itibaren Gaye Sökmen Ajans’a bağlı çalıştı. 1996 yılında Elit Model Look yarışmasında ikinci oldu. Modellik yaptığı dönemde ”lolita” lakabıyla anılan modellerden biri olan Selin Toktay cüretkar saç stiliyle de basının gündemindeydi. Selin Toktay da evlendikten sonra podyum kariyerine son verdi.

lolita-lakapli-eski-manken-selin-toktay-in-son-10480434_2396_m-001.jpg

DAHA ÖNCE DE BİR EVLİLİK YAPMIŞTI

Selin Toktay, daha önce Deniz Akkaya’nın sevgilisi olan Ali Rıza Özderici ile evlendi. Ali Rıza Özderici yemeğe çıkartmak için evinden aldığı Selin Toktay’ı evlendirme dairesine götürmüştü.

İşte Selin Toktay”ın son hali:

lolita-lakapli-eski-manken-selin-toktay-in-son-10480434_8820_m.jpg

lolita-lakapli-eski-manken-selin-toktay-in-son-10480434_5486_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X