LÖSEV ile çocuklar daima kazanacak

LÖSEV’in destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 çocuk, 3-8 Temmuz 2019 tarihlerinde Moskova’da düzenlenen 2019 World Winners’ Games’ten 11 madalya ile döndü. 

LÖSEV ile çocuklar daima kazanacak

2010 yılından bu yana, Rusya’da farklı ülkelerden iyileşmiş kanserli çocukların katılımıyla organize edilen “World Children’s Winners’ Games”, 9. kez Rusya’nın Moskova şehrinde 3 -8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Winners’ Games, ‘Galipler Oyunları’ adı verilen ve kanserden galip çıkan çocuklara yönelik uluslararası spor müsabakasına Türkiye’den LÖSEV 6. kez katılım gösterdi. LÖSEVLİ Çocuklar 6 kez kazanılan madalyalara 11 madalya daha ekleyerek, emsalsiz bir başarıya imza atarak ülkemize döndüler.

ZAFERE KOŞTULAR

Ramazan Hasan Yılmaz, masa tenisinde bronz, koşuda ve futbolda gümüş, Hatice Güçlü; yüzmede altın, Berat Eren Kahya yüzmede ve futbolda altın, Arda Bay koşuda bronz, futbolda gümüş, Eren Azgezen futbolda gümüş, Enes Cesur futbolda gümüş, İlkem Uysaler futbolda bronz madalya alarak yurda döndüler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X