Madde bağımlısı genç, evini yaktı

Bursa’da geçen hafta Bonzai içerek komaya giren genç, bu kez evini yaktı. İkametindeki tüpü yakmak isterken perdelerin alev alması sonucu hızla büyüyen alevlerin içinde kalan genç, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla kurtarıldı.

Madde bağımlısı genç, evini yaktı
Olay,Osmangazi’de  Şahabettinpaşa Mahallesi Hacı Rasim Sokak’ta meydana geldi. Evde yalnız olan madde bağımlısı 15 yaşındaki A.Ç., iddiaya göre tüpü çakmakla yakmak isterken bir anda perdeler alev aldı. Hızla büyüyen alevlerin içinde mahsur kalan A.Ç., mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çabası ile kurtarıldı. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği madde bağımlısı genç, ardından ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
 
BONZAİ PİŞMANLIĞI
 
Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan A.Ç.’nin, yanık ünitesinde yapılan tedavisinin ardından polis ekiplerince ifadesi alındı. Tüpü çakmakla yaktıktan sonra alevlerin perdeye sıçradığını ifade eden A.Ç., “Tüp az diye gazını açtım. Perde alev aldı. Yanımdaki koltuk ve yastıklara da sıçradı. Alevlerin içinde mahsur kaldım. Dışarıdakiler itfaiyeyi aramış. Onlar kurtardı” dedi.
 
Geçen hafta son dönemde hızla yaygınlaşan sentetik uyuşturucu maddesi Bonzai nedeniyle komaya girdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenilen genç, uyuşturucu maddesiyle ilgili pişmanlığını da dile getirdi.
 
Bonzai içtikten sonra ne olduğunu hatırlamadığını ifade eden A.Ç., “Gözümü açtığımda hastanedeydim. Kalbim durmuş” dedi. Bonzai maddesini bir daha kullanmayacağını ifade eden genç, “Bir daha ne içeceğim? İçilir mi o?” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X