Maduro’nun Nusret’te et yemesi isyan ettirdi

Venezuelalılar Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun İstanbul’da ünlü bir lokantada et yediğini gösteren görüntülere isyan etti.

Maduro’nun Nusret’te et yemesi isyan ettirdi

Muhalefet lideri Julia Borges görüntüleri kendi resmi tweeter hesabında paylaşarak Maduro’ya tepki gösterdi. Borges paylaşımında ‘Venezuelalılar acı çekerken ve açlıktan ölürken, Nicolas Maduro ve Cilia, Venezuela halkından çaldıkları paralarla dünyanın en pahalı lokantalarından birinde sefa sürüyor’ifadelerini kullandı. 

Maduro, Çin’e yaptığı resmi ziyaretin ardından birkaç saatliğine İstanbul’a uğrayarak eşi Cilia ile birlikte Nusr-Et et lokantasında yemek yedi. Sosyal medya paylaşımları ile uluslararası üne kavuşan lokantanın sahibi Nusret Gökçe birçok ünlüyle olduğu gibi Maduro’ya yaptığı yemek servisini de kayda alarak paylaştı.

Kısa süre içerisinde viral hale gelen görüntülerde Maduro’nun keyifle Gökçe’yi izlemesi ve yemeğin yanında puro içmesi dikkat çekti. Tepkilerin ardından Gökçe videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı ancak bu da işe yaramadı.

Maduro’nun görüntülerde ‘Bu şans hayatta bir kere olur’ dediği de duyuluyor. Gökçe ise henüz tartışmalara ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X