Mahfel ne olacak?

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ tarafından işletilen Mahfel Çay Bahçesi’ni özel sektöre kiralamak üzere, geçtiğimiz günlerde bir ihale düzenlemişti. İhaleyi Oğuzhan Beken adlı işadamı aylık 236 bin lira kira teklifiyle kazandı.

Mahfel ne olacak?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın bugünkü köşesinde bundan sonra uygulanacak prosedürü aktarıyor.

Aydın’ın yazısında ihaleyi kazanan kişinin cayması halinde neler olacağı ve bu kiralamanın Belediye Meclisi’ndeki yansımalarına dair bilgiler de yer alıyor.

Mahfel’in müsteciri sözleşmeye çağrıldı

Bursa’nın prestijli mekanlarından BURFAŞ’a ait Setbaşı’ndaki Mahfel Çay Bahçesi’nin özel sektöre kiralanmasının ardından gözler yeni işletmeciye çevrildi.

İhaleyi aylık 200 bin lira artı KDV teklifle kazanan Oğuzhan Beken’e önceki gün resmi tebligat da yapıldı.

BURFAŞ Genel Müdürlüğü, İstanbul merkezli ve Bursa ile de bağlantısı olan şirketi posta yoluyla sözleşme imzalamaya davet etti.

Firma, sözleşme çağrısı eline ulaştıktan sonra en geç 10 gün içinde davete icap etmezse, ihale öncesi yatırdığı 180 bin liralık teminatını yakmış olacak.

Büyükşehir Belediyesi kulislerinde, Mahfel’in aylık 200 bin liralık teklif yakılarak, bir önceki artırımda 114 bin 600 lira teklif sunan 2. sıradaki firmaya bırakılmak istenmesinin kesinlikle mümkün olmadığı konuşuluyor.

Yazının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X