Mahkeme Haluk Levent hakkında kararını verdi!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent hakkında “Silahla haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla kurulan örgüte üye olmak” ve “yağmaya teşebbüs” suçlarından açılan davada mahkeme son kararını verdi.

Mahkeme Haluk Levent hakkında kararını verdi!

Aralarında şarkıcı Haluk Levent’in de bulunduğu 19 kişi hakkında Silahla haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla örgüt kurmak veya üye olmak”suçlarından yürütülen soruşturma sonucunda açılan davada, Levent’in üzerine atılı suçları işlediğine dair her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden tüm suçlardan beraatine karar verildi.

BERAATİNE KARAR VERİLDİ

Hakkındaki davada beraatine karar verilen şarkıcı Haluk Levent gazetecilerin sorularını yanıtlarken, davanın yaklaşık 10 yıl sürdüğünü, davaya ilişkin yaklaşık 4 bin 300 haber yapıldığını anlattı.
 

“4 GÜN SORGU ODASINDAYDIM VE HİÇBİR ŞEY BİLMEDEN…”

Haluk Levent, şunları kaydetti:

”Ellerim kelepçeli bir şekilde 4 gün sorgu odasındaydım ve hiçbir şey bilmeden. O dönem en çok ağrıma giden, o dönemin savcısı beni dinlemedi.Hukuk devleti dediğimiz yerde savcı dahi ifademi almadı.

Direkt olarak mahkemeye çıkarıldım. Evet tutuksuz yargılandım ama 10 küsur yılda binlerce haber, binlerce algı yitip giden birçok sponsorluklar, konserler cabası. Ve sonunda beraat.

Seviniyorsunuz ama bir yandan da üzülüyorsunuz. Bunu bu kadar uzatmanın, bu kadar operasyonlarda ismimizin kullanılması gerekli miydi? Bu nedenle bir yandan sevinçliyim, bir yandan da buruk bir duygu var içimde. Bizi çeteci, mafyavari insanlarla göstermişlerdi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X