Malatya Okan için geldi

Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Adil Gevrek, genç file bekçisi için Bursa’ya gelerek Ali Ay’la bizzat görüştü. 

Malatya Okan için geldi

Bursaspor’da geleceği merak edilen isimlerden biri de kaleci Okan Kocuk…Geçen sezon Muhammed Şengezer’le dönüşümlü olarak kaleyi koruyan 23 yaşındaki file bekçisi için Evkur Yeni Malatyaspor devreye girdi. Sarı Kırmızılı kulübün Başkanı Adil Gevrek, önceki gün Bursa’ya gelerek bu transfer için Başkan Ali Ay’la bizzat görüştü. Sergen Yalçın’ın ısrarla istediği Okan Kocuk’un transferinin her an bitebileceği konuşuluyor. 

AYTAÇ’I DA İSTEDİLER

Bu arada Adil Gevrek’in yapılan görüşmede Aytaç Kara’yı da istediği belirtildi. Bursaspor’la 1 yıl daha anlaşması bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu, bir dönem Malatyaspor forması giymişti. Fakat Aytaç’ın Malatya’yı gitmeyi kesinlikle istemediği ve diğer teklifleri değerlendireceği belirtildi. Bursaspor’dan 2 milyon 400 bin TL alacağı bulunan 26 yaşındaki oyuncunun bonservis sorununu halletmesi durumunda Galatasaray’a transfer olması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X