Mali’den Bursa’ya dostluk köprüsü

Türkiye’ye gelen Mali – Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu, Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Mali’den Bursa’ya dostluk köprüsü

Malili milletvekillerinden oluşan heyeti, Tarihi Belediye Binası’nda ağırlayan Başkan Aktaş, konuklarına Bursa’yı tanıttı ve Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerini anlattı. Bursa’nın çok özellikli bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, kentin güzel değerlerine değer katmak için özveriyle çalıştıklarını ifade etti.

Mali – Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Mahamadou Lamine Djiguine, Bursa ziyaretinin önemine vurgu yaparak, tarihi değeri ve sanayisiyle gelişmiş bir ülke olan Türkiye’nin deneyimlerinden faydalanmak istediklerini kaydetti.

Bursa’daki misafirperverlikten dolayı mutlu olduklarını anlatan Malili milletvekilleri, kendilerini evlerinde gibi hissettikleri Türkiye’nin, büyük, demokratik ve çok gelişmiş bir ülke olduğunun altını çizdi.
Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş konuklarına Bursa’ya özgü hediyeler verirken, Türkiye’den çok güzel duygularla ayrılacaklarını söyleyen Djiguine de Aktaş’a yöresel hediyeler armağan etti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X