Malişeva’dan 4 kardeş okul

2008 yılından buyana Kosova’nın Malişeva kenti ile kardeş şehir ilişkilerini sürdüren Orhangazi Belediyesi, Malişeva’dan dört okul ve Orhangazi’den dört okulu ‘Kardeş Okul Protokolü’ ile  kardeşlik bağlarını güçlendirdi. 

Malişeva’dan 4 kardeş okul

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Malişeva Belediye Başkanı Ragıp Begaj, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Malişeva Milli Eğitim Müdürü Avni Morina’nın imzaladıkları protokol ile Hasan Prishtina Shkolla Fillore Okulu ile Orhangazi’de Orhanbey İlköğretim Okulu, Malişeva Kujtim Krasniwia E Mesme Okulu ile Orhangazi Endüstri Meslek Lisesi, Malişeva Zerat E Embel Shkolla Çerdhes Se Femijeva Okulu ile Orhangazi 125. Yıl Ana Okulu ve Malişeva İbarhim Mzareku shkolla Fillore Okulu ile Orhangazi Tuna İlk ve Ortaokulu kardeş oldu.

Kardeş şehir Malişeva’nın Belediye Başkanı Ragıp Begaj, Orhangazi ile 2008 yılından buyana devam eden kardeş şehir ilişkileri bulunduğunu hatırlatarak, “Okullarımız arasında imzaladığımız bu protokoller sayesinde de bu kardeşlik bağlarımızı güçlendirmiş olacağız” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, “Karşılıklı kardeş şehir ilişkilerimize okullarımız arasında eğitim işbirliği ve kardeşliğini de eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diliyorum, bu kardeşlik sonsuza kadar devam eder ve her iki şehrin çocukları da bu kardeşlik bağını gelecek nesillere aktararak devam eder” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X