Manisa’da ‘uçak düştü’ ihbarına Vali’den açıklama

Manisa Valisi Deniz, Selendi’de uçak düştüğü iddiasına ilişkin, “Ekiplerimiz aramaya çıktı, henüz bir iz yok. Yanlış değerlendirmeyle yapılan bir ihbar olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Manisa’da ‘uçak düştü’ ihbarına Vali’den açıklama

Manisa Valisi Ahmet Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selendi ile Kula arasındaki kırsal mahallede yaşayan bir kişinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak bölgede uçak düşmüş olabileceği yönünde ihbarda bulunduğunu söyledi. 

İhbar üzerine ilgili bütün birimlerin konuyu araştırdığını belirten Deniz, şunları kaydetti:

“Selendi’de bir vatandaşımız alçaktan geçen uçağı gördükten sonra ‘Düştüğünü zannettim’ şeklinde ihbarda bulunuyor. Ondan başka gören yok. Ekiplerimiz aramaya çıktı, henüz bir iz yok. Yanlış değerlendirmeyle yapılan bir ihbar olduğunu düşünüyoruz. Civar köylerde de gören yok. İhbarda bulunan vatandaşa yeniden ulaştık. 

‘Uçak düştü’ şeklinde değil, ‘Düşmüş olabilir’ şeklinde ihbarda bulunduğunu söylüyor. Bu yüzden yanlış ihbar olduğunu değerlendiriyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X