ManU’yu alıyor mu? Resmen açıklandı

Bin Salman’ın bu satın alma için 3,8 milyar sterlin ödeyeceği ileri sürülürken, Salman cephesinden konu ile ilgili yanıt geldi.

ManU’yu alıyor mu? Resmen açıklandı

Salman’ın basından sorumlu bakanı Turki al-Shabanah, Manchester United ile bir görüşmenin olduğunu belirterek bunun kulüp satın alma ile bir alakasının olmadığını belirtti.

Açıklamada Suudi Arabistan’a ait “The Public Investment Fund” ile Manchester United arasında bir sponsorluk görüşmesi olduğu ve henüz bir sonuç alınamadığı kaydedildi. Öte yandan Al-Shabanah, “Veliaht Prensi Mohammed Bin Salman’ın Manchester United’ı almak istediği yönündeki haberler tamamen yanlıştır” beyanatında bulundu. 

Manchester United’ın Amerikalı sahipleri Glazer ailesi, kulübü 14 yıl önce 790 milyon sterline satın almışlardı. 2018 Ekim ayında, Manchester United’ın satılacağı yönündeki haberler üzerine Glazer ailesi kulübü hiçbir bedele elden çıkarmayacağını duyurmuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X