Mavi kapaklar umut olmaya devam ediyor

Gemlik’te Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen mavi kapak projesi kapsamında üçüncü defa tek başına 500 kilogram mavi kapak topladı.

Mavi kapaklar umut olmaya devam ediyor

Gemlik’te Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen mavi kapak projesi kapsamında üçüncü defa tek başına 500 kilogram mavi kapak toplayarak katkı sağlayan emekli öğretmen Zeynep Emine Aydın’a, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk plaket takdim etti.

Yıllardır projeye verdiği desteklerden dolayı Zeynep Emine Aydın’a teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere 2 adet tekerlekli sandalyeyi de teslim etti.

Bitkisel atık yağ ve atık pil kampanyaları ile birlikte mavi kapak kampanyası çalışmalarını da yürüttüklerini ifade eden Ahmet Dedetürk, mavi kapak kampanyasının maddi katkıdan çok farkındalığı artırmaya yönelik manevi katkı olduğunu kaydetti. Dedetürk, “Hem geri dönüşüm hem de engelli vatandaşlarımıza araç ve malzeme desteği bakımından büyük önem taşıyan projeye destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Emekli Öğretmen Zeynep Emine Aydın da kendisine yapılan anlamlı jest için teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X