Mayolu pozu hayran bıraktı

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya hesabından son paylaştığı mayolu pozuyla kendisine hayran bıraktı. Bir takipçisi Talu’nun fotoğrafının altına “Annesinin izinden gidiyor.” yorumunu yaptı.

Mayolu pozu hayran bıraktı

Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşulan Deren Talu, yine adından söz ettirmeyi başardı. Talu, parlayan siyah banyosuyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Talu’nun fotoğrafı Instagram’da kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

“ANNESİNİN İZİNDEN GİDİYOR”

 Talu’nun bir takipçisi paylaşıma, “Annesinin izinden gidiyor.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “En az anneniz kadar güzelsiniz.” ifadelerini kullandı.

ESTETİKLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adında sıkça söz ettiren Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun estetikli olduğu ortaya çıkmıştı. Güzelliği ile herkesi büyüleyen Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, küçük yaşta estetik yaptıranlar kervanına katılmış. Talu’nun burun bölgesindeki değişim birkaç estetik operasyon geçirdiğini belli ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X