Medicana Timsah’ın yanında

Medicana Bursa Hastanesi, iki yıl boyunca Bursaspor’un tüm branşlarının sağlık sponsorluğunu üstlendi.

Medicana Timsah’ın yanında

Bursaspor Kulübü’nün yeni sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi oldu… Kurum, yeşil beyazlı kulübün, futbol (A), basketbol, akademi takımları dahil olmak üzere tüm branşlarının 2 yıl boyunca sağlık sponsorluğunu üstlendi. Yeşil beyazlıların ilk ciddi sponsoru olan Medicana Hastanesi ile Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Organizasyona 2. Başkan Konuralp Yeşil, Genel Sekreter Ali Büyükkurt, Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Öğretim görevlisi Doktor Remzi Karşı ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Didem Keskin katıldı.

Ambulans hizmeti verecekler

2. Başkan Yeşil, ‘Hiçbir mazeret göstermeden yanımızda olan Medicana Bursa Hastanesi ile sağlık sponsorluk anlaşması için buradayız. Hayırlara vesile olmasını arzu ediyoruz. Medicana Bursa yetkililerini bizlere başka kent takımlarıyla birlikte olup kupa kaldırdıklarını söyledi. Hiçbir gerekçe, şu olsun, bu olsun demeden yanımızda oldukları için onlara teşekkür ediyorum. Tüm branşlarımızın akademi takımlarımızın iki yıl süre ile sağlık sponsorluğu desteği verecekler. Ayrıca ambulans hizmetlerimizi de yapacaklar’ dedi.

Hiç düşünmeden kabul ettik

Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Karşı da, şunları söyledi: “Bursaspor’da olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün zor günü olmaz, zor gününde dostu olur. Süper Lige olan yolculukta onun yanında olmak bize gurur ve onur verecektir. Bursaspor kupa kaldırılırken Medicana Bursa olarak yanında olmak istedik. Hem futbol, basketbol ve akedemik takımların periyot kontrollerine, sağlık hizmetlerine kadar yanında olacağız. Biz Medicana Bursa olarak Bursasporluyuz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X