Mehmet Zeki’den 450 bin euro

Bursaspor’un kasasına girecek para sonunda belli oldu

Mehmet Zeki’den 450 bin euro

İstanbulspor’un 21 yaşındaki oyuncuyu Lille kulübüne 900 bin Euro sattığı ve Bursaspor’un hakkının bu ay içersinde ödeneceği belirtildi. Yeşil beyazlılara Enes Ünal’dan da 300 bin Euro geliyor. 

Bursaspor alt yapısından yetişen ve ardından gittiği İstanbulspor’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Zeki Çelik, bu transfer döneminde ise Fransa’nin Lille kulübünün yolunu tutmuştu.

Hamza Hamzaoğlu döneminden yeşil beyazlı kulüpten İstanbulspor’un yolunu tutan 21 yaşındaki oyuncunun o dönem mukavelesine ‘Başka bir kulübe transfer olursa ödenecek bonservisin yüzde 50’si Bursaspor’undur’ maddesi yazılmıştı. 

2 MİLYON EURO YAZILMIŞTI

Mehmet Zeki’nin Lille kulübüne transfer olmasıyla birlikte Bursaspor’a ödenecek parayla ilgili bir çok tartışma çıkmıştı. Bir kesin oyuncunun 2 milyon Euro’ya satıldığını belirterek, Bursaspor’un kasasına girecek paranın 1 milyon Euro olduğunu ifade etmişti.

Gerçekte İstanbulspor’un genç savunmacıyı 900 bin Euro’ya gönderdiği ve yeşil beyazlılara gelecek paranın net olarak 450 bin Euro olduğu olduğu ortaya çıktı. 

ENES’TEN DE PARA GELECEK

Bu paranın Fransız kulübü tarafından bu ay içersinde Bursaspor’a ödeneceği belirtildi. Bu arada yine bu transfer döneminde Real Valladolid’e kiralanan Enes Ünal’dan ise Bursaspor’a 300 bin Euro geleceği belirtildi. 2015 yılında Manschester City’le yapılan sözleşme gereği böyle bir hakkı doğan Bursaspor’a bu paranın da kısa süre içersinde ödenmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X