Mehmetçiğe destek

Mustafakemalpaşa’daki siyasi partiler, terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdi.

Mehmetçiğe destek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, siyasi parti temsilcileriyle birlikte Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin ortak bir basın açıklaması yaptı. Öğretmenevi’ndeki toplantıya Kurtulan’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kanar, CHP İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru, MHP İlçe Başkanı Nebih Algan, DP İlçe Başkanı Ahmet Kaymaz, BBP İlçe Başkanı Hüseyin Has, SP İlçe Başkanı Sönmez Duman ve İYİ Parti İlçe Başkanı İhsan Keçeci katıldı. 

Ortak açıklamayı okuyan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdiklerini söyledi. Açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı ile Türkiye, Suriye sınırının yanı başında kurulmak istenen terör koridoruna asla izin vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiş, terörle mücadele kararlılığını göstererek bunun önünü kesmeye çalışan aktörlere yönelik de net bir mesaj vermiştir. Bölgede yaşayanlar bizim komşumuzdur, kardeşimizdir. Aynı medeniyetin, kültürün, inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu yok etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Mustafakemalpaşa olarak bizler de dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve ordumuzun yanındayız” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X