Merakla beklenen karar dün alındı

İl Spor Güvenlik Kurulu, 20.haftada oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçına siyah beyazlı taraftarların alınmamasını kararlaştırdı. 

Merakla beklenen karar dün alındı

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu dün Heykel’deki Valilik Binasında toplandı. Vali İzzettin Küçük, Emniyet Müdürü Osman Ak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, TFF Bursa Bolge Muduru Atilla Donmez ve Bursaspor yetkililerinin katıldığı toplantıdan önemli sonuçlar çıktı. Kurul, Süper Lig’in 20.haftasına Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçına siyah beyazlı taraftarların alınmamasını kararlaştırdı. 

İLK MAÇTA BİZ YOKTUK!

Bilindiği gibi ligin ilk yarısında Vodafone Park’da oynanan mücadeleye de Bursasporlu taraftarlar alınmamıştı. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı bu kararın bir sonraki toplantıda resmiyete döküleceği belirtildi. Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediye Stadının güvenlik sertifikasıyla ilgili de görüşmelerin yapıldığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X