Mert Fırat’tan Bursalılara yeni sürpriz

Sanatçı dostlarıyla ortak olduğu Sanat Mahal’in Bursa’daki ikinci sahnesini Podyum Park işbirliğiyle açmaya hazırlanan ünlü oyuncu Mert Fırat, şehrin kültür sanat yaşamına yeni bir soluk getirecek.

Mert Fırat’tan Bursalılara yeni sürpriz

AÇILIŞI KENDİ OYUNUYLA YAPACAK

Sanat Mahal’in Bursa’daki ikinci sahnesini Podyum Park bünyesinde açmaya hazırlanan Mert Fırat, proje ortakları Didem Balçın, sanatçı ortakları Volkan Yosunlu, İlksen Başarır ve Jülide Kar’la yeni bir heyecan yaşıyor. Podyum Park’la yaptığı işbirliğiyle Bursa kültür sanat yaşamına farklı bir renk getirecek olan Mert Fırat, Sanat Mahal’in açılışını da 13 Aralık Perşembe akşamı başrollerini Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın’la paylaştığı ‘Joseph K’ isimli oyunla yapacak.

PODYUM SANAT MAHAL’E ÜNLÜ YAĞACAK

Açılacağı ilk günden itibaren birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı Podyum Sanat Mahal, 14 Aralık Cuma akşamı Dolunay Soysert’in tek kişilik oyunu ‘Kul’, 15 Aralık Cumartesi ise ‘Çok Satanlar’ isimli oyunlara ev sahipliği yapacak. Yeni nesil tiyatro içeriğine uygun tasarlanmış 280 kişilik salonu, hareketli tribünü, farklı ilgi alanlarına yönelik atölyeleriyle dikkat çeken Podyum Sanat Mahal, Bursalıların yeni kültür sanat adresi olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X