Merve Sevi Bursa’dan bombaladı: Diziler bu yüzden batıyor

Hem yapımcısı hem de oyuncusu olduğu Fareler ve İnsanlar adlı oyunla Bursa’ya gelen Merve Sevi, Olay Çekirge muhabiri Serhat Hallaç’ın özel röportajında televizyon dizileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Merve Sevi Bursa’dan bombaladı: Diziler bu yüzden batıyor

DİZİLER ONLAR YÜZÜNDEN BİTİYOR

Başrolünü üstlendiği ‘Fareler ve İnsanlar’ adlı oyunla önceki akşam Tayyare Kütür Merkezi’nde Bursalıları selamlayan Merve Sevi, Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu.

İki sezondur tiyatro oyunculğu yapan Sevi, sırf güzel veya yakışıklı oldukları için dizilerde başrol alan meslektaşlarını topa tuttu. Sevi, ‘Diziler onlar yüzünden yayından kalkıyor zaten. Adını bilmediğim, yüzünü görmediğim çok insan var. Kim bu ekrandakiler?’ dedi. 

BİZDE YETERİNCE YÖNETMEN VE EKİP YOK

Ekrandan uzak kalmasının bir başka sebebinin de son dönemde yaşanan dizi enflasyonuna bağlayan Merve Sevi, ilginç istatistikler verdi.

Sevi, ‘Eylül’den bu yana 152 dizi yayından kalkmış. Bu ülkede 150 yönetmen yok. Öyle kalifiye bir ekip te yok. Bir dizinin devem edip etmeyeceğine elbette seyirci karar verir fakat bu işi sırf yapmış olmak için yapmamak lazım’ dedi. 

Merve Sevi, Olay Çekirge Muhabiri Serhat Hallaç’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X