Meslek kurslarını tamamlayan girişimcilere sertifika

Gürsu Belediyesi, İşkur ve Kosgeb işbirliğinde düzenlenen girişimcilik eğitimleriyle, Gürsu Belediyesi Ar-Ge ve İnovasyon Birimi’nce düzenlenen meslek edindirme kurslarında eğitim alan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Meslek kurslarını tamamlayan girişimcilere sertifika

Yıl içinde eğitimlerden bin 200 kişinin yararlanması hedefleniyor.

Meslek edindirme kurslarında budama, aşılama, mantar yetiştiriciliği, sebze ve meyve yetiştiriciliği temel eğitimleri, seracılık, arıcılık, girişimcilik, ilk yardım ve emlak danışmanlığı eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere törenle sertifikaları verildi. Gürsu Belediyesi Arge ve İnovasyon Birimi bahçesinde düzenlenen törende, 120 kursiyere sertifikaları sunuldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Üreten ve ekonomiye katma değer sağlayacak olan girişimci kardeşlerimizin heyecanını paylaşıyoruz. Girişimci kardeşlerimizin hayallerini süsleyen projelerini hayata geçirme heyecanlarını, edindikleri mesleki becerilerle ekonomik hayata dahil olan kadınlarımızın coşkusunu gözlerinde görmek, bizleri de mutlu etmekte.

Girişimci adaylarımıza ve ekonomik hayata dahil olmak isteyen kursiyerlerimize, başta kadınlar ve engelliler olmak üzere,  altın anahtarı sunuyoruz ve örnek olacak başarılara imza atmalarını diliyoruz. Arge ve İnovasyon Birimimizi de bu amaçla kurduk. İşkur ve Kosgeb’in birçok toplumsal sorunun çözümünde önemli katkı sağlayan bu tür hizmetlere olan destekleri için teşekkür ediyorum.

Girişimcilik ruhu ve üretmenin heyecanını taşıyan değerli kursiyerlerimizin, onlara sunulan bu desteklerden büyük güç alarak güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum” dedi.
Bugüne kadar 750 kişinin eğitim aldığı kurslardan bu yıl içerisinde bin 200 kişinin faydalanması sağlanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X