MESS’in yeni başkanı Özgür Burak Akkol

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Özgür Burak Akkol seçildi.

MESS’in yeni başkanı Özgür Burak Akkol

MESS’ten yapılan açıklamaya göre, MESS Olağan 47. Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim çalışmalarına başladı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Özgür Burak Akkol üstlendi. Akkol, Hasan Özcan Aydilek, Bora Koçak, Haydar Yenigün, Erkan Kafadar, Tuna Arıncı, Aykut Özüner, Erol Bakan ve Ayhan Özel’den oluşan yeni yönetim kurulu 3 yıl boyunca göreve devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akkol, sendika olarak ülke adına taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Üyelerinin metal sanayisinin toplam satışlarının yarısından fazlasını gerçekleştirdiğine dikkati çeken Akkol, ‘185 bine yakın istihdam sağlayan 211 üyemizle birlikte Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumundayız” dedi.

KATMA DEĞERİ ARTIRACAĞIZ

Çalışma hayatındaki gelişmeler doğrultusunda üyelerin ihtiyaçlarının değiştiğini ve farklılaştığını dile getiren Akkol, ”Bu değişimi gözeterek sürekli ve açık iletişim içinde olmamızı sağlayacak yeni platformlar geliştireceğiz ve ortak akıl oluşturacağız. Üyelerimizin ihtiyaçlarına yanıt verecek yenilikçi proje ve çözümler üreteceğiz. Çalışma barışını korumayı, iş yerlerimizi geleceğe taşımayı ve ülke ekonomisine sağladığımız katma değeri artırmayı hedefleyeceğiz’ değerlendirmesinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X