Mestanlılar Lokali Ata Bulvarı’nda açıldı

Mestanlı ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Ata Bulvarı’nda hayata geçirdiği, dünya ve olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun adının verildiği binada Mestanlılar Lokali Nilüfer’de Balkan çizgileri ile yerini aldı.

Mestanlılar Lokali Ata Bulvarı’nda açıldı

2019 yılı itibariyle hizmete başlayan Mestanlılar Lokali Nilüfer, keyifli, sıcak, ahşap yoğun dokusu ile 3 ay gibi kısa bir sürede hem Balkan camiasının, hem de Bursalıların buluşma noktası haline geldi. 

Ata Bulvarı’nda yeşilliklerin içinde dizayn edilen, sıcak ve ahşap teması, huzurlu konseptiyle Mestanlılar Lokali Nilüfer, 7 den 77 ‘ye her kesime hitap edecek bir şekilde tasarlandı.

foto-024.jpg

Lokal yönetimi şunları söyledi:

“Dostlarınızla, ailenizle, iş arkadaşlarınızla birlikte ferah ve konforlu  açık ve kapalı mekanında Balkan ve Türk mutfağının lezzetli yemeklerinizi yerken, arka ve ön cephe olarak düşünülen geniş bahçelerinde ise Nilüfer’de huzuru, özlemi, doğayı bir arada yaşayabilirsiniz. 

Baharın yüzünü göstermesiyle beraber, ailelerin rezervasyon akınına uğrayan Mestanlılar Lokali Nilüfer’de, yaza özel  menüler, oturma seçenekleri, farklı alternatifler ve grup yemekleri düzenleniyor. Balkan ve Türk mutfağının geleneksel ve spesiyal lezzetleri ile harmanlanan menülere, farklı içecek seçenekleri eşlik ediyor. 

980.jpg

Sizlerde Mestanlılar Lokali Nilüfer’de özel geceleriniz için rezervasyonlar yapabilir, konseptli programlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Özel gün ve geceleriniz için özel menülerimizle size hizmet vermek için sabırsızlıkla bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X