Mesut Bakkal’dan flaş açıklama!

Bursaspor’un kümeye düşmesinin ardından konuşan Mesut Bakkal, “Bursaspor kariyerim bitti. Benim fazla konuşmam camiayı yaralar, yönetime olan saygıma yakışmaz. Yaşadıklarım içimde kalacak. Payım kadar herkesten özür diliyorum” dedi.

Mesut Bakkal’dan flaş açıklama!

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal şunları söyledi: “Benim mazeretim yok. Son 6-7 haftalık periyotta bizim de payımız var. 2 galibiyetimiz var. Özellikle içerdeki Akhisarspor ve Göztepe maçları bizi sekteye uğrattı. Benim de suçum var. Çok büyük umutlarla gittim. Benim payım kadar camiadan özür diliyorum. 17 yıldır Süper Lig’de çalışıyorum ama benim Bursaspor maceram 6-7 haftada bitti. Takımın düşmesi çok acı bir şey. Ben 6-7 haftada yaşadıklarım bende kalacak. Camia büyük camia. Başkan çok iyi niyetli bir başkan.

Ben çok üzgünüm. Ben bu camiayı ligde bırakma adına çok hevesleydim. İçerde kaybettiğimiz maçlar bizi bu hale getirdi.

Fazla konuşmak bazı şeyleri geri getiremeyecek. Bir camia bel bağlıyor. Ben buradan 6-7 hafta diye sıyrılamam. Ama camiada yaşadıklarım içimde kalacak.

Daha fazlasını yapabilir miydik? Tartışılır. Nasip buraya kadarmış. Bundan ötesi de yok. Maçı da kolay almadık. Baya zorlu bir maç oynadık.

Hayat devam ediyor. Ben büyük camianın buradan ayağa kalkacağına inanıyorum. Benim de sözleşmem bitti bugün ayrılıyorum.

Mazeret üretmek istemiyorum. Boş da konuşmak istemiyorum.

Benim fazla konuşmam camiayı yaralar. Yönetime olan saygıma yakışmaz. Herkes net biliyor aslında. Herkes her şeyi biliyor, görüyor. Camia olarak bazı şeyleri iyi irdelemek gerekiyor.

Hevesli gittiğim bir yerde 6-7 haftada Bursaspor kariyerim bitti. Belki de nasip başka yerde.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X