Metrobüste yaşanan taciz olayı için yardım istedi

Arka Sıradakiler dizisiyle tanınan oyuncu ve siyasetçi Barış Atay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden yardım istedi.

Metrobüste yaşanan taciz olayı için yardım istedi

Arka Sıradakiler dizisiyle popüler olan oyuncu Barış Atay, 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmuş ve 24 Haziran’da da Hatay milletvekili seçilmişti. Ardından Türkiye İşçi Partisi’ne geçen oyuncu ve siyasetçi Atay, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

“METROBÜSTE TACİZ VAR”

Barış Atay’ın Twitter’daki son paylaşımı ise metrobüste yaşanan bir taciz olayı ile ilgiliydi. Genç oyuncu, ” Kuzenimin kızı. Metrobüste tacize uğramış. Bu herifi bulacağız. Elden ele lütfen…” şeklinde attığı tweet ile takipçilerinden yardım talep etti. Paylaşımına binlerce destek tweeti alan Barış Atay’ın işte o paylaşımı:

Barış Atay’ın tacize sessiz kalınmaması adına yaptığı paylaşımın altına ise binlerce tweet yağdı. O tweetlerden bazıları:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X