Meydanın temeli yazın atılacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyaret eden AK Parti Bursa milletvekillerine projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Dündar, Osmangazi Meydanı projesine yaz aylarında başlayacaklarını açıkladı.

Meydanın temeli yazın atılacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa milletvekillerine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarete gelen İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın’ı ağırlayan Başkan Dündar, Bursa’ya değer katacak olan Osmangazi Meydanı projesinin inşaat alanını gösterirken, diğer projeler hakkında da bilgiler verdi. 

Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak gerek şehircilik gerekse tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkma adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Güzel ve başarılı hizmetler yapıyoruz. Temelini atmaya hazırlandığımız Osmangazi Meydanı, sadece Osmangazi’nin değil Bursa’nın bir projesi. Bugüne kadar bölgedeki kamulaştırmalar için 120 milyon TL kaynak kullandık. Proje son aşamaya geldi. İnşallah bu yaz ilk kazmayı vurarak bu dev projenin inşaatına başlamış olacağız. Burada ortaya çıkacak modern meydan, bölgenin dönüşümüne katkı sağlayacak” dedi. 

İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala da, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Osmangazi ve Bursa’ya sunulacak olan hizmetlerde sürekli olarak başkanımızla müzakere ediyoruz. Başkanımız Mustafa Dündar, milletvekilliği tecrübesi ve yerel yönetimdeki deneyimi ile görevini en güzel şekilde icra ediyor. Bizler daha fazla hizmeti daha kısa zamanda nasıl sunarız bunun gayreti içerisindeyiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X