‘MHP Türk milletine destek vermektedir’

MHP İl Başkanı Tevfik Topçu partisinin Yenişehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Arif Eren ve yöneticilerle görüştü ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘MHP Türk milletine destek vermektedir’

GÜRHAN ADANA

Terörle mücadele kararlı bir şekilde devam ettikçe, FETÖ ve benzeri yapılarla mücadele edildiği sürece MHP’nin hükümetin yanında olacağını belirten Topçu, ‘MHP, önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben diyen bir partidir. FETÖ bir ihanet şebekesidir, bir Amerikan projesidir, maksadı da görevi de Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmektir. MHP sadece yüce Türk milletine destek vermiştir, Türk milletinin menfaatlerinin yanındadır’ dedi.

MHP’den istifaları da değerlendiren Topçu, partiden istifa edenlerin sayısının abartıldığını söyledi. Bursa’da 17 ilçede istifa sayısının 1 Ocak 2017’den 10 Aralık 2017’ye kadar toplam 501 olduğunu belirten Topçu, bunların 100’e yakınının KPSS’ye girmek için ve başka nedenlerden istifa etmek zorunda kaldığını ifade etti. 400 dolayında kişinin muhalif olma gerekçesiyle istifa ettiğini ifade eden Topçu, “Bursa’nın 3 merkez ilçesinde Milliyetçi Hareket’e üye kampanyası yapmamamıza rağmen üye olanların sayısı 3 binin üzerindedir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X