MHP’de başlayan istifalara yenisi eklendi

MHP’de olağanüstü kurultay sürecinin mahkeme kararıyla son bulmasının ardından başlayan istifalara yenisi eklendi. Orhaneli ve Yenişehir’in ardından Nilüfer ilçesinde de toplu istifa gerçekleşti.

MHP’de başlayan istifalara yenisi eklendi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bursa Teşkilatı’nda başlayan toplu istifalara bir yenisi daha eklendi.

Nilüfer’de partiye üye yaklaşık 100 kişi MHP’den istifa ettiklerine ilişkin dilekçeleri İl Seçim Kurulu’na teslim etti.

Grup adına açıklama yapan MHP Nilüfer İlçe eski Başkanı Osman Uçar, AK Parti ve MHP’nin kirli ittifakının bir parçası olmak istemediklerini belirterek, “Gerek iç siyasette yaşanan hukuksuzluklar gerekse dış siyasette görülen basiretsiz politikalarla ülkemiz değil bir yere varmak, tepetaklak uçurumdan aşağı yuvarlanmaktadır. AK Parti genel başkanının metal yorgunluğu olarak adlandırdığı kokuşmuş siyaset anlayışına çare olur umuduyla Milliyetçi Hareket Partisi içinde başlatmış olduğumuz ve sürdürdüğümüz mücadke mevcut hukuki düzeni içinde siyasi pozisyonlarımızı koruma suretiyle sonuç alınabilir olmaktan çıkarmış, çözümsüz bir noktaya gelmiştir. Bizler, ‘ya bir yol buluruz ya da bir yol yaparız’ diyerek istifa ediyor ve yeni bir yol açacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X