‘Millet İttifakı Büyükşehir ve 10 ilçeyi alır’

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Yahya Bahadır ve il yönetimi Olay Medya’yı ziyaret etti.

‘Millet İttifakı Büyükşehir ve 10 ilçeyi alır’

DERYA DEMİR

Millet İttifakı adaylarının son derece iddialı olduğunu vurgulayan Tatlıoğlu, yarın bütün adayların açıklanmasının beklediklerini söyledi.

Çok umutlu olduklarını vurgulayan Tatlıoğlu, “Doğru şekilde yürüttüğümüz çalışmayı devam ettirirsek Millet İttifakı olarak 10 ilçeyi alırız. İlçelerdeki dağılımın demografik yapılara göre nerede hangi adaya eğilim fazla ise ona göre belirlendi. Yenişehir de yapılan anketler bizim açımızdan çok olumlu. Mevcut belediye başkanına oy veririm diyenlerin sayısı çok düşük. Aynı şekilde Osmangazi’de umutluyuz ve Yıldırım’daki adayımızla ilgili de son derece iddialıyız. Bursa’da siyasi ikliminin değişeceğine inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kazandığı takdirde belediyeyi çok iyi yönetecektir. Bizim kazandığımız belediyeler de olacak. Bursa sorunlar yumağı haline geldi. Her alanda ciddi Türkiye’nin gerisindeyiz. Bu sorunların çözümü için yapılması gereken belli. AK Parti’nin Bursa’yı kötü yönettiğini kabul ederek gerekeni yapmak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X