‘Milletimizle omuz omuza olmaya devam ediyoruz’

Hakan Çavuşoğlu, Mustafakemalpaşa’da bir spor tesisinde gençlere hitaben yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da Türk milletinin tekrar sandık başına gideceğini ve Türkiye’nin siyasi tarihinde en önemli seçimlerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

‘Milletimizle omuz omuza olmaya devam ediyoruz’

24 Haziran’ın Türkiye için yeni bir başlangıç noktası, yeni bir dönemeç olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, ‘Allah’ın izniyle bu noktada biz teşkilatlarımızla beraber 60-65 günden bu yana çalışıyoruz.

Gece gündüz demeden milletimizle yan yana omuz omuza olmaya devam ediyoruz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmaksızın, yolların tozunu yutarak çalışmaya devam ediyoruz. Niye? Bizim bir sevdamız, Büyük Türkiye hayalimiz, millete olan aşkımız var. Bu aşk, sevda olmasa bunlar olmaz’ diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, seçimden seçime milletini hatırlayan parti olmadıklarını, her zaman milletle bir arada bulunduklarını ifade ederek, millete gece-gündüz hizmet götürdüklerini anlattı.

Çavuşoğlu, seçim beyannamelerinde açıkladıkları gibi 146 yeni projenin taahhüdünü verdiklerini, yeni dönemde bunları gerçekleştireceklerini bildirdi. Çavuşoğlu konuşmasının ardından, partiye yeni katılan genç üyelere rozetlerini taktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X