‘Milli takım oyuncusunu kaldırımda ölmüş gördüm’

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, gündeme dair sorulara yanıt verdi. Arda Turan ve Berkay hakkında da konuşan sanatçı “Bugünkü sanatçılarla tuvalete bile gitmem” ifadelerini kullandı.

‘Milli takım oyuncusunu kaldırımda ölmüş gördüm’

Sağlık sorunları olan ve kontrollerinin iyi gittiğini söyleyen Aydemir Akbaş, “Temiz çıktık, üç ayda bir kontrolüm oluyor.

ay-001.jpg

Orada kan değerlerimde eksiklik gördü doktor. Sonuçları beklemeyen doktor, ‘Aydemir senin her tarafın benden sağlam’ dedi. Benim daha yapmam, bitirmem gereken işler var. Galatasaray’ı hırsızlardan, mikroplardan, iki yüzlülerden temizlemem lazım. Daha işim çok.” şeklinde konuştu.

‘SİLAH ZORUYLA GETİRİLDİK!’

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’a “Sinema onlardan soruluyormuş” diyerek gönderme yapan Kadir İnanır’ın ayıp ettiğini dile getiren usta sanatçı, “Bir tarihte bizim için de bu lafı söylemişlerdi. Çünkü sinema batmıştı.Ben, Ali Poyrazoğlu, Mete İnselel, Bülent Kayabaş adeta silah zoruyla getirildik. Az buçuk, sinemayı kurtardık kapılar kırılıyordu. O dönemde bazı starların filmleri gecede 26 kişiye oynuyordu.

Adana’ya gittiğimde ‘Ekmek paramız geldi’ diye karşılıyorlardı. Her şey arak, şimdi bana bu sene üç senaryo geldi, aynısı geçen sene geldi, bu sene iki firma tarafından çekildi. Diziler de arak, hepsi araklama.

Ben hala senaryo yazıyorum. Dizi yazılır mı ya? İki saat bölüm, ya sen aydan mı geldin, Mars’tan mı geldin? Şimdi bir de Kore filmleri var, oradan da başladılar kopyaya.” şeklinde konuştu.

5bc595f866a97c1f579e3bd1.jpeg

‘MİLLİ TAKIM OYUNCUSUNU KALDIRIMDA ÖLMÜŞKEN GÖRDÜM!’

Arda Turan ile Berkay kavgası hakkında da konuşan Aydemir Akbaş, “Arda, Avrupa’ya gitmeden önce bir gün Galatasaraylılar Cemiyeti’nde oturuyordum yanıma geldi. ‘Avrupa’ya git şunları şunları yapma, ben Milli Takım oyuncusunu kaldırımda ölmüşken gördüm’ dedim.

Bizim zamanımızda Metin Oktay benim sıkı dostumdu, saygı vardı, sevgi vardı. Ben rakibimle oturuyordum, Kemal Sunal’a iki senaryo verdim, en çok çalışan filmi benim senaryom olan ‘Atla Gel Şaban’dı.

Herkes dosttu, birbiriyle konuşurdu, şimdi yok. Ben bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem. Çünkü hepsi oynama heveslisi, ne bulsa oynuyorlar.” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X