Millilerin kader haftası

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı biletini cebine koymak isteyen ay yıldızlıların önünde çok önemli 2 maç var.

Millilerin kader haftası

A Milli Takım, cuma günü Arnavutluk, pazartesi günü ise Fransa ile yapacağı maçlarda en az 4 puan alırsa Avrupa Şampiyonası yolunda dev bir adım atacak.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu’nda cuma günü Arnavutluk’u ağırlayacak, pazartesi günü ise Fransa’ya konuk olacak A Milli Takım, 2 maçtan 4 puan olması halinde Avrupa Şampiyonası finalleri yolunda çok önemli bir avantaj yakalayacak. Grupta şu ana kadar oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak averajla zirvede yer alan ay yıldızlılar, ilk olarak Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Arnavutluk ile oldukça kritik bir maça çıkacak. Bu maçta rakibini yenmek için mücadele edecek A Milli Takım, takipçileri İzlanda-Fransa maçının sonucunu da merakla bekleyecek.

OLDUKÇA RAHATLAYACAK

Arnavutlut sınavından istediği sonucu alabilirse ay yıldızlılar, Fransa’nın İzlanda’ya kaybetmesi halinde en yakın rakipleriyle arasındaki puan farkını 3’te tutacak. Fransa’nın İzlanda karşısında galibiyete ulaşması halinde ise 3. sıradaki rakibiyle arasındaki puan farkı 6’ya çıkacak. A Milli Takım, pazartesi günü oynayacağı Fransa maçında böylece 1 puan dahi alsa kalan 2 maç öncesinde Avrupa Şampiyonası’nı büyük ölçüde garantilemiş olacak ve mücadelelere oldukça rahat çıkacak. Ay yıldızlıların, bu 2 maçtan istediği sonucu alamaması halinde 14 Kasım’da İzlanda ile Türk Telekom Stadı’nda oynayacağı karşılaşma final niteliği taşıyacak.

KALAN MAÇLAR

CUMA
21.45    Türkiye-Arnavutluk
21.45    İzlanda-Fransa
21.45    Andorra-Moldova

PAZARTESİ
21.45    Moldova-Arnavutluk
21.45    İzlanda-Andorra
21.45    Fransa-Türkiye

14 Kasım 2019
20.00    Türkiye-İzlanda
22.45    Fransa-Moldova
22.45    Arnavutluk-Andorra

17 Kasım 2019
22.45    Moldova-İzlanda
22.45    Andorra-Türkiye
22.45    Arnavutluk-Fransa

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X