Milyoner’deki soru Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’yı terletti

‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yılbaşı özel programına katılan Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, bir soru karşısında oldukça zorlandı. İkili soruya cevap veremeyip yarışmadan çekildi.

Milyoner’deki soru Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’yı terletti

Murat Yıldırım’ın sunduğu ATV ekranlarının sevilen programı ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yılbaşı özel bölümünde ünlü isimleri ağırladı. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır cevap veremedikleri soru karşısına zor anlar yaşadı.

İKİLİ SORUYA CEVAP VEREMEDİ

Oyuncu Deniz Çakır ve Oktar Kaynarca kendilerine yöneltilen “Bir kapı kapandığında başkası açılır fakat biz sıklıkla ve uzun süre kapanan kapıya üzülerek baktığımız için bizim için açılan kapıyı göremeyiz sözü kime aittir?” sorusuna cevap veremedi ve yarışmadan elendi.

SORUNUN CEVABINI HERKES MERAK ETTİ

Peki “Bir kapı kapandığında, başkası açılır, fakat biz sıklıkla ve uzun süre kapanan kapıya üzülerek baktığımız için, bizim için açılan kapıyı göremeyiz” sözleri kime aittir? Soruda sunulan şıklar şöyleydi:

A- Graham Bell
B- Muhammed Ali
C- Mahatma Gandhi
D- Bob Marley

Cevap: A

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X