Mini etek videosuna şok yorum! ‘İnsan adaplı olur’

Şarkıcı Arto, manken Çağla Şıkel’in YouTube kanalında yayınladığı “mini etek ile oturma ve kalkma” konulu videosuna sert tepki gösterdi.

Mini etek videosuna şok yorum! ‘İnsan adaplı olur’

Arto’nun, Çağla Şıkel’in geçtiğimiz yıllarda sunuculuğunu yaptığı programda yaşadığı canlı yayın kazasına yönelik paylaşımı olay oldu.

Önceki gün YouTube hesabından bir video yayınlayan Çağla Şıkel, mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasına yönelik takipçilerine bilgi verdi.

40 yaşındaki mankenin videosunu izleyenlerden biri de Arto oldu. Ancak şarkıcıdan herkesi şaşkına çeviren bir açıklama geldi.

“İNSAN ADAPLI OLUR”

PAYLAŞIMI SİLDİ

Arto, “İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin. Bir de bunlar bize oturup kalkma dersleri verir. Bu mankenimiz birçok defilede, vücudunu net olarak gösteren defilelerde çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

5dcfab697fa935-(1).jpg

PAYLAŞIMI SİLDİ! 

Sosyal medya hesabı üzerinden Şıkel’in program sırasındaki frikik görüntüsünü de paylaşan Arto’nın, kısa süre sonra bu paylaşımı silmesi dikkat çekti.

5dcfab6955428015147fa937.jpg

NE OLMUŞTU? 

Seneler önce ‘Her Şey Dahil’ programında dans ederken Çağla Şıkel’in göğsü açılmıştı. Canlı yayın kazası o günlerde çok konuşulmuştu.

Geçtiğimiz aylarda Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde podyuma çıkan ünlü manken, kıyafetinin azizliğine uğramıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X