Minik Ahmet’in acı sonu

Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi’nde evlerinin bahçesinde oynarken havuza düşen 2.5 yaşındaki Ahmet Sarıkoç, boğuldu.

Minik Ahmet’in acı sonu

Çay merkezdeki İstasyon Mevkii’nde oturan 30 yaşındaki Hüseyin Sarıkoç, önceki gün ilçe dışına gitti. 29 yaşındaki Songül Sarıkoç da hayvanlara yem vermek için ahıra girdi. Bu sırada çocukları Ahmet Sarıkoç ağabeyi 5 yaşındaki Abdil Sarıkoç ile evin bahçesinde oynamaya başladı. Öğle saatlerinde ahırdan çıktıktan sonra bahçede Ahmet’i göremeyen anne, bir süre sonra oğlunu bahçede 60 santimetre derinlikte 15 metrekarelik havuzda hareketsiz halde buldu.

 

Annenin feryatları üzerine eve gelen komşuları durumu polise bildirdi. Sağlık ekipleriyle eve gelen polis, Ahmet Sarıkoç’un öldüğünü belirledi. Ahmet Sarıkoç’un cenazesi, otopsi ardından aynı gün toprağa verildi. İfadesine başvurulan anne Sarıkoç, tek başına havuza gitmemeleri konusunda sık sık uyardığı çocukların bazen babalarıyla balıkları yemlemek için havuza gittiğini anlattı. Olay sırasında oğlu Ahmet’in babasının orada olduğunu düşünerek havuza gitmiş olabileceğini belirten Sarıkoç, “Bu acıya nasıl dayanacağım?” diye feryat etti.

 

Baba Hüseyin Sarıkoç, yetiştirdiği alabalıkları canlı tutmak için havuzu yaptığını anlatırken, “Keşke yapmasaydım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X