Minik Başkan sözünü tuttu

Mudanya Mütareke İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencisi Demir Demirel, sene başında okul başkanlığı yarışında, başkan seçilmesi halinde milli takımın ve Beşiktaş’ın file bekçisi Tolga Zengin’in okula gelmesini sağlayacağına dair verdiği sözünü tuttu.

Minik Başkan sözünü tuttu

6 adaylı okul başkanlığını kazanan Demir Demirel, eğitim öğretimin bitmesine kısa süre kalması nedeniyle vaadini gerçekleştirmek için harekete geçti. Annesi Şeyma Yenilmez Demirbilek’in de yardımıyla Tolga Zengin’i davet eden Demir Demirel’in isteğini geri çevirmeyen milli kaleci, okuldaki öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Zengin’e kendisini okula davet eden Başkan Demir Demirel eşlik etti. 

Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tolga Zengin, “Burada bulunmaktan çok mutluyum. Çocuklar tarafından bu kadar tanınıyor olmak mutluluk verici” dedi. 

Tolga Zengin okul yönetimi ve öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. 3 aylık Beşiktaşlı bir bebeği kucağına da alan Zengin, bebekle yakından ilgilendi. Ziyaretin sonunda tüm öğrenciler adına başkan Demir Demirel, Tolga Zengin’e çiçek vererek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X