Minik raketler büyüledi

Bu yıl 8.’si düzenlenen Osmangazi Kış Kupası 9 Yaş Tenis Turnuvası’nda heyecan sona ererken, kızlarda Zehra Tunçbilek, erkeklerde ise Metehan Genç şampiyon oldu.

Minik raketler büyüledi

Osmangazi Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 8.’si düzenlenen Osmangazi Kış Kupası 9 Yaş Tenis Turnuvası sona erdi. 11 kulüpten 170 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, kızlarda Osmangazi Belediyespor’dan Zehra Tunçbilek, erkeklerde ise Podyum Tenis Kulübü’nden Metehan Genç rakiplerini yenerek şampiyonluğu yakalayan isimler oldu. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen Osmangazi Kış Kupası, 16-17 Aralık tarihlerinde yapılan grup eleme karşılaşmaları ile start aldı. 

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

170 minik raketçinin kıyasıya madalya mücadelesi verdiği müsabakanın finalinde kızlarda birinciliği Osmangazi Belediyespor’dan Zehra Tunçbilek elde ederken, ikinci Final Tenis Kulübü’nden Naz Denizcan, üçüncü Büyükşehir Belediyespor’dan Duru Karakaş, dördüncü ise yine Büyükşehir Belediyespor’dan Sevde Melek Taloz oldu. Erkeklerde ise birinciliği Podyum Tenis Kulübü’nden Metehan Genç kazanırken, ikinci GD Tenis Akademisi’nden Uygar Tekin, üçüncü Sportown Tenis Kulübü’nden Halil Kaan Kartal, dördüncü Sportown Tenis Kulübü’nden Furkan Sevim oldu.

YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar takdim etti. Şampiyon sporcuları tebrik eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı spora yönlendirmek amacıyla çıktığımız bu yolda her yıl 8 ve 9 yaş müsabakalarını gerçekleştiriyoruz. Müsabakaya katılan tüm sporcu ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X