Miniklerden örnek davranış

Karacabey Uluabatlı Hasan İlkokulu öğrencileri okul bahçesi ve okul çevresinde çevre temizliği yaptı, ellerinde eldivenlerle çöp toplayarak çevre temizliği konusundaki hassasiyetlerini ortaya koydu.

Miniklerden örnek davranış

AYHAN FİDAN

Etkinliğe Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Karacabey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Uluabatlı Hasan İlkokulu’nda okul tarafından öğrencilere temizlik temalı çeşitli aktiviteler düzenlendi. Bu aktiviteler kapsamında öğretmelere kapak tasarım dalında ödül verilirken, öğrenciler ise sosyal deney, ayın temiz sınıfı ve çevreyle ilgili yapılan resim yarışmasıyla ödüllendirildi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Çevremizi temiz tutmalı ve zarar vermemeliyiz. Bu konuda herkes üstüne düşen görevi yerine getirerek, çevreyi kirletmemeli. Büyüklerimizden devraldığımız doğayı, bizden sonraki nesillere biz de güzle bir şekilde bırakmalıyız” ifadelerini kullandı.

Ardından okul duvarına çizilen resimleri boyayan öğrenciler, okul bahçesine ağaç dikerek çevreye karşı duyarlılıklarını gösterdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X