Miniklerin boyasından ‘göç’

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Göç ve Empati Konulu Ulusal Resim Yarışması sonuçlandı.

Miniklerin boyasından ‘göç’

Göç Tarihi Müzesi ve Bursa Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi ortaklığında hazırlanan ilkokul, ortaokul ve lise Öğrencileri kategorilerindeki yarışmaya Türkiye genelinde toplam 1577 öğrenci katıldı. Değerlendirme her kategori için ayrı ayrı yapıldı.

Kategorilerinde birincilik kazananlar 3 bin, ikincilik kazananlar 2 bin ve üçüncülük alanlar ise bin TL ödüle layık görülürken, mansiyon sahipleri de 500’er TL ile ödüllendirilecek.

Hak sahiplerine ödülleri 19 Aralık’ta Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde yapılacak ödül töreniyle verilecek ve sergileme ise 28 Şubat 2018’e kadar devam edecek.

Eserleri birincilik, ikincilik, üçüncüncülük ve mansiyon ödülleri kazanan isimler şöyle:

İlkokul kategorisinde; Gökçe Ömür (Uşak), Kayla Doğa Karakaya (İstanbul), Yağız Kağan Al (Rize), Sahra Kardoğan (Bursa). Ortaokul kategorisinde; Sevilay Gülen (Eskişehir), Elif Su Güven (Rize), Melek Beren Gönül (Mersin), Azra Selin Kan (Gaziantep). Lise kategorisindeyse; Hana Nour (Mersin), Ömer Baran (Konya), Rümeysa İpek (Ordu), Berna Ünlü (Eskişehir).

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X