Mobil eğitimde ilk kurs okuma-yazma 

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ücretsiz eğitim faaliyetleri verecek olan Mobil Eğitim Aracı’nı hizmete sundu. Kurslara katılmak isteyenler, Uğur Böceği Kültür Merkezi şubelerine başvurabilecek. 

Mobil eğitimde ilk kurs okuma-yazma 

İlk etapta okuma-yazma kursuna ev sahipliği yapacak ücretsiz Mobil Eğitim Aracı, Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete alındı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hem esnaf dernekleri hem de STK’lar ile birlikte Mustafakemalpaşa’daki yaşam kalitesini arttırmak istediklerini söylerken, Mobil Eğitim Aracı’nı tüm mahallelere ulaştırarak talep edilen her alanda ücretsiz eğitim verileceğini kaydetti.   

İlk etapta 60 kişilik bir grupla okuma-yazma kursunun başlayacağını dile getiren Kurtulan, “Okumanın ve öğrenmenin yaşı yoktur. Bu hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Bunun içinde bu mobil aracı tasarladık. İlk olarak okuma-yazma ile ilgili bir hizmet verilecek. Daha sonra bilgisayar ve diğer eğitimlerle sürecek. İlk grubumuzun eğitimleri Züferbey Uğur Böceği Kültür Merkezi önünde başlayacak. Bu ücretsiz eğitimleri her mahalleye ulaştıracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X