Mobilyada yeni ufuklara doğru

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından “Tasarım Her Dili Konuşur” temasıyla bu yıl 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında 4. kez düzenlenen I’m Design etkinliği sona erdi.

Mobilyada yeni ufuklara doğru

İnegöl’de öğrencileri atölye çalışmalarında, Bursa’da da Almira Otel’de yerli ve yabancı tasarımcılar ile sektör temsilcileri ve öğrencileri buluşturan I’m Design etkinliğinin ardından değerlendirmelerde bulunan İMOS Başkanı  Yavuz Uğurdağ,

“Uluslararası katılımla gerçekleştirdiğimiz  I’m Desig organizasyonumuz her sene gelişerek devam ediyor. Önümüzdeki yıl daha iyi olacak.

 Tasarım konusunda ülkemizin en önemli organizasyonlarından birisi haline geldik. Sektörümüze yeni ufuklar açmaya devam ediyoruz” dedi.

Yerel dinamiklerle Uluslararası tasarım

Etkinliğin son günü düzenlenen “Yerel dinamiklerle uluslararası tasarım”, “Tasarımda uluslararasılaşma” konulu oturumlarda konuşan ünlü tasarımcılar Rianne Koens, Alberto Basaglia ile Dünya Tasarım Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri Hicham Lahlouve Prof. Dr. Alpay Er, farklılaşma ve satış açısından tasarımın önemine değindiler.

Etkinlikte ayrıca Natuzzi firması sahibi Pasquale Jr. Natuzzi, Zoom Tasarım’dan Atilla Kuzu ve Lazzoni firması Yönetim Kurulu Üyesi Efe Kababulut da birer sunum gerçekleştirdi.

Öğrenci çalışmaları sergilendi

Etkinlikte, I’m Design programının ana sponsorluğunu da yapmakta olan Starwood’un ev sahipliğinde 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında öğrencilerin gerçekleştirdiği atölye çalışmalarında ürettikleri tasarımlar da sergilendi ve büyük beğeni gördü.

450 öğrenci çalıştı

Yerli tasarımcılar ile mobilya sektörü temsilcilerinin yanı sıra 16 farklı üniversitenin tasarım bölümünden 450’yi aşkın öğrencinin izlediği I’m Design etkinliğinin sonunda, Starwood’un ev sahipliğinde 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında atölye çalışmasına katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

Ayrıca etkinliğin sponsorluğunu yapan Starwood’a, İnegöl Belediye Başkanlığına, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’na, MODEF’e, Mobiliyum’a, Şişecam’a, Starwood Yapı Market’e, Foga ile Öncü Patent’e teşekkür belgeleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X