Mollaarap’ta Çağlar sürprizi

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, iş insanı Nail Yenice tarafından 20 yıl önce Mollarap Mahallesi’ne kazandırılan Mollarap Aşevi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mollaarap’ta Çağlar sürprizi

HATİCE DAL

Mollaarap Mahallesi’nde her cuma namazının ardından vatandaşları sofrasına davet eden ve haftanın 3 günü yardıma muhtaç vatandaşlara yemek ikram edilen Mollaarap Aşevi’nin önemli bir konuğu vardı. Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, aşevini 2000 yılında Bursa’ya kazandıran Nail Yenice ile birlikte burada vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Çağlar, çözüm noktasında gerekli irtibatları kuracağını belirtti. Cuma namazını Mollarap Camii’nde kılan Çağlar, ardından aşevinde vatandaşlarla yemek yedi.

YENİCE: DAHA FAZLA OLMALI…

Nail Yenice, Devlet eski Bakanı ve hayırsever iş insanı Cavit Çağlar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, halkın yararına olan aşevlerinin Bursa’nın pek çok yerinde olması gerektiğini vurguladı. Yenice, şöyle devam etti: ‘‘Mollaaraplı yardımseverlerin de katkılarıyla kurulan aşevimizde her cuma yemek veriyoruz ve haftanın 3 günü yardıma ihtiyacı olan kişiler için yemek çıkarıyoruz. Burada her şey tamamen gönüllük esasıyla yapılıyor. Para ile işimiz olmuyor, bu nedenle aşevimizde bereket var, hiç yiyeceğimiz tükenmiyor. Soframız yardıma ihtiyacı olana da, kalabalıkta yemek yemek isteyene de, dünyanın en zenginine de, en fakirine de açık.”
 

caglar1-001.jpg

caglar2-003.jpg

caglar3-002.jpg

caglar4-001.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X