‘Mücadeleye devam edeceğiz’

CHP Orhangazi Kadın Kolu, düzenlediği basın açıklamasıyla, çocuk istismarlarını kınadı. İnsanlığın partisi, dili, dini, ırkı olmadığını kaydeden CHP Orhangazi Kadın Kolu Başkanı Gülay Durmuş Hanlı, istismarın insanlık suçu olduğunu ifade etti.

‘Mücadeleye devam edeceğiz’

NEVZAT OKUMUŞ

Hanlı, “Takipçi olacağız, denetçi olacağız, önleyen olacağız. Kirli zihniyetlerin sessiz sessiz hareket ederek çocuklarımızı incitmesine izin vermeyeceğiz.

Çocuklarımız için endişe duyuyoruz, çocuklarımıza koruyucu bir ortam sağlayabilmek için derhal taleplerimizin dikkate alınmasını istiyoruz ve bu taleplerin yasal takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyoruz” dedi.

 Çocuklara yurt hizmetinin vakıflardan alınarak, devlet eliyle ve denetimli, kontrollü bir şekilde verilmesini isteyen Hanlı, “Tüm yurtlar ve özel eğitim kurumlarının düzenli olarak çok sıkı denetim ve kontrollere tabi tutulmasını talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hanlı, “Biz kadınlar, çocuklarımız için güvenli ortamlar oluşturuluncaya kadar, çocuklarımızın korunması için konulmuş yasal çerçeve yeniden düzenleninceye kadar, çocuklarımızın istismar edilmesine zemin hazırlayan kurumlar kapatılıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X