Mucize Doktor’da şaşırtan hata! Yayından kaldırıldı

Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un 11. yeni bölüm fragmanındaki hata izleyenleri şaşkına çevirdi. Fragmanda, Doktor Nazlı’nın ‘Tüm tümör damarlarla kaplı’ demesi dikkat çekti.

Mucize Doktor’da şaşırtan hata! Yayından kaldırıldı

Taner Ölmez’in başarılı oyunculuğuyla dikkat çektiği, reyting rekorları kıran Mucize Doktor’un 21 Kasım Perşembe ekrana gelecek olan 11. yeni bölümünden yayınlanan ilk fragmanındaki hata gözlerden kaçmadı. Bir kanser hastanın MR sonuçlarını inceleyen Doktor Nazlı’nın “Tüm damarlar tümörlerle kaplı” yerine “Tüm tümörler damarlarla kaplı” demesi dizinin hayranlarını şaşırttı.

MUCİZE DOKTOR’DAN YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

Mucize Doktor’un 11. yeni bölümünden ise yeni bir fragman yayınlandı.
 

Mucize Doktor’un 21 Kasım Perşembe ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Ferman daha önce patolojiye gönderdiği Ali’yi cerrahi bölümüne geri alıyor. Selvi hemşirenin ‘Umarım bir gün sana dokunmasına izin verebilirsin. O kadar hak ediyorsun’ sözleri dikkat çekiyor. Nazlı ise deniz kenarında oturdukları sırada Ali’nin omuzuna başını yaslıyor ve ikili arasında romantik anlar yaşanıyor.

Mucize Doktor_10 (5)

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Ali patolojiye alınmaktan mutsuzdur. Nazlı onu cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ama Ferman aldığı kararın dimdik arkasında durur, Adil Hoca da başka bir şeyi amaçlayarak sessiz kalır. Bir hastanın ailesi Ali’yi ameliyatlarında isteyince beklenmedik bir cerrahiye dönme fırsatı doğar. Ancak her şeyden önce, hangi bölümde çalışırsa çalışsın, Ali’nin hayatla ilgili alması gereken bir ders vardır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X