Mudanya AK Parti Ünal ile devam

AK Parti Mudanya Teşkilatı’nın kongresinde mevcut Başkan Murat Ünal yeniden seçildi. Tek aday olan mevcut Başkan Dr. Murat Ünal ve yönetim kurulu, kongreye katılan 150 delegenin oyunu alarak göreve devam dedi.

Mudanya AK Parti Ünal ile devam

ÖMER BİLİK

Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa milletvekilleri, İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Dr. Murat Ünal 2019 seçimlerinde AK Parti’nin Mudanya’da iktidara getirilmesi tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, 2019 seçim sürecinde çok çalışılmasını istedi. 

Konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da, ‘Mudanya’ya AK belediyecilik yakışır, Mudanya’dan bir alacağımız var ve 2019’da Mudanya AK belediye olmalı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X