Mudanya Belediyesi’nden teknolojik destek

Mudanya Belediyesi, Mudanya’nın huzur ve güvenliği için kullanılmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne insansız hava aracı desteğinde bulundu.

Mudanya Belediyesi’nden teknolojik destek

Mudanya’nın asayiş ve trafik olayları başta olmak üzere her alanda kentin güvenliği için kullanılacak olan insansız hava araçları, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na törenle teslim edildi.

Törene Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Samet Ali Kılıçoğlu katıldı. Mudanya’nın güvenliği adına büyük bir ihtiyacının karşılandığını vurgulayan Kaymakam Faik Oktay Sözer, Başkan Türkyılmaz’a desteklerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı adına plaket vererek teşekkür etti.

Güvenliği ve huzuru tehdit eden her türlü olaya karşı emniyet ve jandarma ekipleriyle birlikte hareket ettiklerini belirten Başkan Türkyılmaz, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti’nde Mudanyalıların huzuru ve mutluluğu için çalıştıklarının altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X