Mudanya iftar sofrasında buluştu

Mudanya’da her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşliğe sahne olacak. Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle Ramazan ayının ruhunu yaşatacak.

Mudanya iftar sofrasında buluştu

Ramazan ayının ilk iftarını Küçükyenice mahallesinde vatandaşlarla birlikte yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, huzur ve bereket ayı Ramazan’ın barışa, kardeşliğe, sevgi ve saygıya vesile olmasını diledi.
Mudanya’da her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşliğe sahne olacak. Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle Ramazan ayının ruhunu yaşatacak. Belediye binası önünde ve Güzelyalı’da kurulan çadırlarda, Mudanyalılar birlikte iftar yapacak.

Ramazan ayının ilk iftarını Küçükyenice mahallesinde vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Hayri Türkyılmaz, huzur ve bereket ayı Ramazan’ın barışa, kardeşliğe, sevgi ve saygıya vesile olmasını diledi. Ramazan ayının Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’ya yakışır şekilde geçeceğini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Bu ayın ruhunu hemşehrilerimle birlikte yaşayacağız. Mudanya ve Güzelyalı dışında diğer mahallelerimizde de Mudanyalılarla iftar yemeklerinde bir araya geleceğiz. Alın teri ile kazandığımız helal lokmaları halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. 

AY BOYUNCA ETKİNLİKLER…

Mudanya Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerle şenlenecek. Mudanya ve Güzelyalı’da Ramazan boyunca kurulacak çadırların yanı sıra Yaylacık, Dedeköy, Çekrice, Orhaniye, Mesudiye, Işıklı, İpekyayla, Küçükyenice, Çınarlı, Tirilye, Aydınpınar mahalle meydanlarında kurulacak iftar sofralarında Mudanyalılar bir araya gelecek. Programların yapılacağı mahallelerde Ramazanın ruhuna uygun gösteriler de Mudanyalılarla buluşacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X